Ben jij ook iemand die de diagnose fibromyalgie hebt gekregen of de symptomen ervan herkent, maar zich hier niet bij neer wilt leggen? Give me your hand!

Ik ben het bewijs dat fibromyalgie over kan gaan. Niet voor even maar je hele leven!

Na wat onderzoek kwam ik er achter dat in Nederland 340.000 mensen de diagnose fibromyalgie hebben. Maar dan heb ik het hier over degene die de diagnose ook werkelijk hebben gekregen.

Er zijn nog heel veel mensen die met klachten van fybromyalgie rondlopen, maar (nog) niet de diagnose hebben.

Er gaat een lange weg aan vooraf voordat men de diagnose krijgt. Of had jij hem zo te pakken?

 

Mijn leven met  fibromyalgie?

Ik liep al heel wat jaren rond met chronische vermoeidheid en bijna mijn hele lichaam was pijnlijk. Mijn spieren en pezen kon ik soms niet aanraken of bewegen en ik had last van stijfheid. Ook had ik  stemmingswisselingen en sliep ik niet lekker.

Ik was 28 jaar (1999) toen ik de diagnose fibromyalgie van de huisarts kreeg. Ik had er nog nooit van gehoord, want in die tijd kwam deze diagnose minder voor dan nu. Maar daar schoot ik weinig mee op, want ik kreeg tegelijkertijd te horen dat hier geen behandeling voor was. Ik moest het maar accepteren en ermee leren leven!

Nou, dat viel niet mee. Ik was een bezige bij en pakte vaak alles aan, ondanks mijn pijn en vermoeidheid. Uiteraard ging ik over mijn grenzen heen…

’s Middags een uurtje slapen en pijnstillers dat was wat me enigszins overeind hield. Op die manier was het te doen. Maar ik had niet alleen fibromyalgie, er waren nog meer diagnoses zoals whiplash en altijd maar hoofdpijn. Na mijn hernia operatie duurde het niet lang voordat ik in een burn-out zat.

 

In mijn andere blogs vertel ik je er meer over, maar het jaar 2015 veranderde voor mij alles! In dat jaar kwam de Pijn Reset Methode op mijn pad. Welgeteld twee weken voordat ik aan mijn schouder zou worden geopereerd! Mijn gevoel over die operatie was niet goed, en mij intuïtie zei me dat de operatie mij niet ging helpen en ik was bang dat ik na de operatie weer de volgende klacht aan mijn schouder zou krijgen.

De Pijn Reset Methode heeft niet alleen de schouderklachten weggehaald, maar ook alle symptomen van fibromyalgie verdwenen als sneeuw voor de zon!

 

Overleven of leven?

Chronische pijn in de spieren en bindweefsel is de klacht die het mest wordt gehoord als het gaat over fibromyalgie. Daarnaast gaat het vaak samen met slaapstoornissen, vermoeidheid, stemmingswisselingen en stijfheid. Op foto’s en scans zijn er geen afwijkingen te vinden en is een diagnose krijgen een uitdaging.

Met de kennis die ik nu heb, durf ik wel te zeggen dat de diagnose je ook helemaal niks gaat brengen!

Het enige wat je te horen krijgt is dat je ermee moet leren leven en het moet accepteren en bij teveel pijn kun je pijnstillers pakken. En daar moet je het mee doen!

Wat je uiteindelijk wil is dat je pijn weggaat, pijnloos kunt bewegen, energie voor tien hebt en alles kan doen wat je wilt.

En vanuit mijn eigen ervaring én de ervaringen van mijn cliënten kan ik je vertellen dat dit ook voor jou mogelijk is!

Met fibromyalgie hoef je niet te leren leven en zéker niet te accepteren. Ik krijg bijna een allergische reactie als ik deze woorden hoor!

 

GENEZEN VAN FIBROMYALGIE

Het brein en het lichaam werken prachtig samen, maar het brein kan het lichaam ook in de weg staan. En in de Pijn Reset Methode gaan we hier in tien weken mee aan de slag!

En wat is nu tien weken op een mensen leven.

Ik bedoel, als je daardoor pijnvrij door het leven kunt gaan dan zou ik het er wel voor over hebben.

Zou je hierover eerst nog wat meer over willen weten, dan raad ik je aan om een mail te sturen naar petra@visservitaliteit.nl

 

Ik ben een gepassioneerde pijnvrij expert en wil jou met alle liefde helpen richting een pijnvrij leven.

Ja, ook als je de diagnose fibromyalgie gekregen hebt.

Juist dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *