Deze blog is er al iets langer geleden uit gerammeld, maar om de een of andere vage reden, nog niet online geplaatst. Gelukkig zat hij nog in m’n bestand, dus ‘here he is 😊 “

Vandaag was ik deelnemer op een (fantastisch) event!
Het event werd geleid door Veronique Prins, een zeer energiek, inspirerende en ‘recht voor z’n raap’ business coach.
Ik volgde haar al een tijdje op Instagram, en ik zag dit event daarop voorbij komen. En wat ik zag, daar werd ik enthousiast van!
Mijn man vroeg zich af waarom ik achter mij laptop zo’n lol had, en ik liet hem een filmpje zien van Veronique en vertelde hem dat ik eigenlijk wel graag naar zo’n event wilde gaan.

Nu had ik niet persé zijn goedkeuring nodig, maar wel zijn duwtje in de rug!
Want, ik, ik…. die al met zoveel belemmerende gedachten had afgerekend…. Nu kwamen ze tóch weer om de hoek kijken.
Gedachten zoals: ik ben nog nooit op een event geweest, 500 gasten (lees: onbekenden) is wel erg veel en wil ik zoveel geld zomaar voor mezelf uitgeven.

Mijn man gelooft in mij en steunt me enorm om mij te laten doen wat ik graag wil: vrouwen coachen en zorgen dat hun leven geweldig wordt!
‘Natuurlijk moet je gaan, Peet, je leert ervan, krijgt goede inzichten en tips, je spreekt andere coaches, dus lekker doen’.

Dát waren precies de woorden die ik nodig had en ook eigenlijk wilde horen 😊

Ik reserveerde mijn ticket voor het Event en in mijn overmoed ook nog eens een nachtje in een hotel.
Waarom een nachtje erachteraan?
Een dag Veronique is geen kattenpis…, in positieve zin. Het wordt een knalvolle dag, vol informatie, inspiratie en motivatie.
En als ik daarna gelijk door naar huis zou rijden, ben ik gelijk weer ‘in m’n’ gezin met alles wat daarbij hoort. Niks mis mee op zich, maar de volgende dag ben ik dan al veel kwijt van de achterliggende dag.
En de avond na het Event, kan ik gelijk met mijn inspiratie aan de slag. En waarschijnlijk zal ik na zo’n dag enigszins moe zijn, maar hoe fijn is het als ik op die manier ook gelijk mijn hoofd leeg kan maken!

En daar zit ik, in de lounge van het hotel, deze blog te schrijven. Alles nog eens laten bezinken en gelijk acties uit te zetten.

Ook Veronique heeft mensen die haar steunen, haar man, kinderen, maar ook haar al wat oudere ouders waren de hele dag aanwezig. Support genoeg!

Maar wil jij jou droom waarmaken, en je hebt géén persoon naast je staan, die je daarin steunt? Of wat nog vervelender kan zijn, die je zelfs zegt dat je het vooral niet moet doen of dat er niks van terecht zal komen bij jou….

Geloof in jezelf en in jou droom! Blijf er voor gaan, want jíj bent de persoon die het kán, als jíj er maar in gelooft!
Blijf niet hangen in je wens, en pak door!!

En dat ga je bij mij in het traject ‘zonder schroom kiezen voor jezelf’ leren!
Je gaat qualitytime voor jezelf krijgen, energie krijgen, positief in het leven staan en je ideale leven leiden.
Leiden, en niet lijden…..

Het gehele traject vraagt slechts een investering van € 1199,- excl. Btw.
Of in twee termijnen van € 635,- excl. Btw.

Wil je meer weten over hoe jij jou droom uit kan laten komen, hoe jij je ideale leven kunt gaan leiden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via info@nooitmeerpleasen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *